Nieuwe single Jack van Raamsdonk opgenomen bij Kees Tel!

Jack is Back ! Met deze kreet introduceerde Jack van Raamsdonk drie jaar geleden alweer, een nieuw muzikaal concept; “Back To The Roots”!

Een avondvullend programma voor elke kroeg en zaal met muziek in uiteenlopende stijlen, van Bolle Jan tot Golden Earring en van alles daartussen. Met deze show toert Jack inmiddels al drie jaar én met veel succes, door zowel binnen- als buitenland. Uiteraard kent een groot publiek Jack, al een halve eeuw actief in de muziek trouwens, ook van de volkse muziek die hij zowel solo als deel uitmakend van Exit, Het Woonwagen Duo en de Hollandio’s reeds heeft voortbracht.

Afscheid nemen doet Jack nog lang niet hoewel zijn nieuwe single ‘Leg je hoofd maar op mijn schouder’, weldegelijk hierover gaat. Jack koos bij deze plaat voor het geluid uit zijn tijd met Jack Jersey, een sound die nu nog altijd omarmd wordt door een groot publiek. De emotionele song zal bij menigeen dan ook de ooghoeken vochtig gaan maken. Jack bezingt op deze Kees Tel-productie dan ook op indrukwekkende wijze het gevoel dat ontstaat bij een naderend en onvermijdelijk lijkend afscheid. Rood-Hit-Blauwproducties en Score Promotions staan paraat om de voor deze tijd toch unieke single bij de levensliedliefhebber van harte aan te bevelen. De bijpassende videoclip is gemaakt door Clipstudio (Tom vd Borst)