Met deze single wil Burdy het Kerstgevoel van vroeger terug in de huiskamers brengen.

Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als “Het feest beest oet Grunnen”. Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van!


Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest. Met zijn eigen geschreven teksten raakt Burdy de mensen diep van binnen en geeft hij hun muzikaal steun bij verdriet en vreugde met zijn vrolijke en opgewekte liedjes in het Gronings,Engels en Nederlands gezongen. Laat U verrassen door de muziek van Burdy al meer dan 25 jaar artiest!
En het verrassingseffect is er ook dit jaar weer want Burdy komt met een tweetalige Kerstsingle. “Kerstmis bij m’n ouders thuis” zowel in het Nederlands als ook in het Gronings. Voor de Groningse versie is Olaf Vos verantwoordelijk voor de tekst terwijl in beide gevallen Martin Sterken de producent is van de nummers. “Het is genieten om een Kerstnummer op te nemen. Na in 2015 “Vrede met Kerst” nu deze single en volgend jaar, naar verwachting, een compleet Kerstalbum met zowel nieuwe nummers als bekende evergreens. Maar eerst even lekker genieten van deze Kerst die naar ik hoop een witte Kerst wordt” aldus Burdy.
“Kerstmis bij m’n ouders thuis” is vanaf zaterdag te bestellen – te koop in de reguliere cd speciaalzaak – te downloaden en via de stream te beluisteren