Mega Piraten Festijn in GelreDome uitverkocht

Alle kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 8 december 2018 plaatsvindt in het GelreDome in Arnhem zijn verkocht.

 

“Het is dit jaar lekker hard gegaan”, zegt Eddie Mensink namens de organisatie. “Vorig jaar konden we het uitverkocht-bordje ook al ophangen, dit jaar alleen nog vroeger.”

Het Mega Piraten Festijn sluit al jaren het seizoen af met een stadioneditie. Het GelreDome is daarbij afgeladen. Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem om erbij te zijn. De organisatie pakt bovendien uit met een grote show vol verrassingen. De reizende festivalkaravaan draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Nedersaksische dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af! Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap; iedereen beleeft het MPF verschillend. De Mega Piratenfestijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek.

Programma
Gerard Joling, Jan Smit, Jannes, Mooi Wark, Snollebollekes, Thomas Berge, Helemaal Hollands, George Baker, Wesley Klein, Samantha Steenwijk, Django Wagner, Lange Frans, Corry Konings, Wolter Kroes, Vinzzent, Marianne Weber, Jeffrey Heesen, Ancora, Lytse Hille, Belinda Kinnaer, Stef Ekkel, René Karst, Alpenzusjes, Peter Beense, Otto Lagerfett, John de Bever, Jan Keizer & Anny Schilder, John West, Henk Dissel, Lee Towers en Lesley Williams. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Aanvang is om 18.45 uur. Het stadion is geopend vanaf 18.45 uur.

 

 

Voor meer informatie zie www.megapiratenfestijn.nl<http://www.megapiratenfestijn.nl>.