MARCO SCHUITMAKER REALISEERT DROOM MET DEBUUTALBUM

Met de release van zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ komt er voor de 19-jarige Marco Schuitmaker een heuse droom uit.

 

Onder begeleiding van Christaan Hulsebos (bekend van het voormalige duo Christiaan & Diana) heeft Marco zich al flink op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Dus werd het tijd voor het debuutalbum, wat voor de jonge Marco een nieuwe mijlpaal is. Net als eerdergenoemde singles is het hele album geschreven en geproduceerd door Christiaan Hulsebos en de befaamde Kees Tel. Het resultaat is een fris, afwisselend en vrolijk album waarmee Marco zijn talenten ten toon kan stellen. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat er voor Marco Schuitmaker een mooie toekomst in de muziek in het verschiet ligt.

Kom Laat Je Horen
Vuur & Vlam
Niemand Kust Als Jij
Ho Ho He He
Een Nieuwe Liefde
Nooit Meer
Zomernacht In Griekenland
Blijf Bij Me Slapen Vannacht
Shalala
Italië Ik Hou Van Jou (duet met Kaylee)