Maak kennis met M’lissa!

 ‘Dit jaar doet M’lissa mee aan het nieuwe seizoen van The Voice of Holland! Maar liefst vier coaches draaide voor haar versie van ‘Feel It Still’ tijdens de Blind Auditions.’

21-Jarige M’lissa (geboren te Helmond als Melissa Engelhart) is een Nederlandse sing- en songwriter. M’lissa kreeg muziek met de paplepel ingegoten doordat ze in een muzikale familie is opgegroeid.

Ze is gewend om te performen, toen ze vijf jaar oud was had M’lissa haar eerste podiumervaring al! M’lissa heeft meer dan 5 miljoen views op YouTube en is verschenen in diverse TV- en radioprogramma’s (denk hierbij aan AVRO, NPO, RTL etc.).
Haar carrière begon pas echt met haar deelname aan het Juniorsongfestival in 2008. Als 11-jarig meisje stond ze in de finale met haar zelfgeschreven nummer ‘Als ik in de lucht kijk’. Een paar maanden later ontving ze voor datzelfde nummer een gouden plaat.
Haar single ‘Hopefully’ bereikte nummer 10 in de Dutch Charts Top 100. Haar debuutalbum ‘Beautiful’ is geproduceerd door Top 10-producer/songwriter J.S Weastell en gemasterd door Grammy-winnaar Mastering Engineer Bob Katz. Haar eerste single van het album, genaamd ‘Ashes On The Ground’, bereikte nummer 17 in de Dutch Charts Top 100 in 2014 voor maar liefst 14 weken! De video van dit nummer heeft al meer dan 2 miljoen views op YouTube!
In 2016 besloot M’lissa om een duidelijkere richting op te gaan met haar muziek. R&B/Motown/Pop met een vleugje Oldskool Soulvibes, omschrijft ze het zelf. Haar toewijding en liefde voor dit soort muziek resulteerde in singles als ‘Superheroine’, ‘Girls Night Out’ en ‘Tambourine Man’. In december 2016 bracht M’lissa het nummer ‘I wish everyday was Christmas’ uit. Dit was het begin van een terugkerende kersthit. M’lissa kwam in de spotlights bij vele Nederlandse radiostations. Daarnaast werd het nummer gedraaid in meer dan 25 verschillende landen over de hele wereld!
M’lissa doet mee aan the Voice of Holland dit seizoen! Er draaide maar liefst vier coaches voor haar versie van het nummer ‘Feel It Still’ tijdens de Blind Auditions!