Lesley Rosbach lanceert zijn 2esingle!

Haarlemmer Lesley Rosbach presenteerde afgelopen voorjaar zijn debuutsingle ‘Wie ben jij dan?’.

Nadat hij de opvolger ‘Wat doe je nou?’ had ingezongen, tekende de 21-jarige zanger onlangs een overeenkomst met Rood-Hit-Blauwprodukties van Ronald Visch. Al op jeugdige leeftijd ontdekte Lesley dat werken met z’n handen zijn ding was. Inmiddels is hij gediplomeerd timmerman. Als hij eens de microfoon oppakte, dan kreeg hij steeds vaker het advies meer met het zingen te gaan doen. Al op zijn 15e schreef de toen nog volkomen onervaren Lesley zich in voor het televisieprogramma “Bloed Zweet en Tranen”, hoewel hij de TV-shows niet haalde, was hij hiermee wel weer een ervaring rijker.

Voor feestjes en partijen wordt hij steeds vaker gevraagd te komen zingen. Hierdoor ontstond uiteindelijk ook de wens een eigen single te gaan opnemen. Onlangs presenteerde hij afgelopen mei in een Haarlems cafĂ©, dan ook zijn eerste plaat. En nu na het tekenen van zijn contract bij Rood-Hit-Blauw in Nijkerk, ligt zijn nieuwe single ‘Wat doe je nou?’ klaar om landelijk gelanceerd te gaan worden. “Kom bij me en laat zien wat liefde is.. ik wil alleen maar jou’, zo is te horen op deze trendy en gepassioneerde dansplaat waarbij Kaska Producties een passende videoclip opnam, en Studio WEM de opname verzorgde. Lesley Rosbach.. we gaan in de toekomst ongetwijfeld nog veel van hem horen!