KURT LOORENZ GAAT INTERNATIONAAL

Met zijn nieuwe opname ‘Angel’ wil Kurt Loorenz een eerste stap zetten naar een internationale carrière. Met zijn vorige single ‘Als vriendschap liefde wordt’ deed hij het weliswaar zeer goed en mocht hij rekenen op air play van vrijwel alle radiostations.

Maar Kurt wil zijn werkterrein uitbreiden en wil in de toekomst nog meer Engelstalig werk brengen. ‘Angel’ klinkt ons bekend in de oren daar het in 2005 als tweede eindigde bij Eurosong. Het is een mooie ballade die ook passend is in de aanloop naar het jaareinde toe. Dat Kurt Loorenz zijn buitenlandse ambities in de goede richting evolueren bewijst het feit dat hij volgend jaar al geboekt staat voor optredens in Spanje. Hij kijkt trouwens ook uit naar zijn 30-jarig bestaan als artiest waarmee hij volgend jaar iets speciaals wil doen.