Kevin Smit brengt Engelen opnieuw uit met clip

De single ‘Engelen’ bracht Kevin Smit al eerder uit in 2015, zonder videoclip. Door jaren heen bleven fans tijdens shows en via internet vragen of er een echte videoclip bij gemaakt zou kunnen worden.

Met het oog op de komende donkere maanden leek het Kevin een goed idee om een videoclip op te nemen en de track dan opnieuw uit te brengen.

‘Engelen’ volgt de succesvolle single ‘Ben Onderweg’ op, die september j.l. verscheen. Met de single ‘Engelen’ laat Kevin zich van een totaal andere kant zien, met de warmte in zijn stem weet hij op indringende toon een mooi verhaal neer te zetten. Het luchtige en pakkende refrein brengt de single compleet in balans. De single wordt al jarenlang bij veel mensen op een emotionele manier ontvangen.

Begin 2019 zal Kevin Smit de single ‘Leef je moment’ uitbrengen via Dutch Star Music Productions. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd in de studio aan deze single.