KEVIN NUIJTEN – LIEVER NIETS

Kevin Nuijten is een rasechte Brabander die, hoe kan het ook bijna anders, houdt van gezelligheid!

 

Hardlopen en darten zijn de favoriete bezigheden van Kevin. De pas vader geworden en reeds afgestudeerde sportleraar, heeft echter nog één grote passie en dat is zingen! Al begint dat voor deze in Breda geboren en nog altijd woonachtige zanger uit een geintje in de kroeg, inmiddels heeft hij nu wel al 4 eigen singles op zijn naam staan. In juni 2016 presenteerde hij ‘Vanavond Gaan We Los’ dat vorig jaar opvolgers kreeg middels ‘Jij Brengt De Zon’ en ‘Vannacht Ben Je De Mijne’. “Zolang de mensen om me heen het leuk vinden en ik kan zien dat ze het naar hun zin hebben als ik zing… dan ga ik er 200% voor en ga ik hier zeker mee door”, aldus Kevin.

“Dit gaat een fantastische plaat worden”, zo reageerde Kevin toen hij de demo binnen kreeg van zijn nieuwste plaat ‘Liever Niets’. Frank Verkooyen en Femke Reuvers zijn verantwoordelijk voor de tekst en muziek van deze feestplaat pure sang, welke is geproduceerd in The Boom! Music Studio in Breda. ‘Dan maar geen glitter en poen, want ik voel me rijk als ik ’t niet meer met jou hoef te doen’, is de rode draad van deze op-en-top meezinger welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade. “Op naar een kroegenhitje!”, zo verklaart Kevin Nuijten!