KANJERS van de MAAS; unieke samenwerking tussen Helemaal Hollands en Wim

KANJERS van de MAAS…. Waarom….omdat dit alleen kan in Rotterdam! KANJERS van de MAAS is een unieke samenwerking tussen Carlo, Leo en Wim. Het stond al jaren boven aan het wensen lijstje van de mannen om samen een evenement neer te zetten die zijn weerga niet kent.

Club Villa Thalia in het hart van Rotterdam gaat op 17/2/2019 schudden op z’n vesten met het grootste feest der herkenning ooit. Samen zingen zij de lekkerste hits uit de jaren 80 & 90, laten je meezingen met de beste smartlappen, bijzondere duetten en laten je uit je dak gaan in de polonaise!

Laat je verrassen met alleen maar hits en geweldige special effects maar ook de ontroerende momenten in een ode aan Rotterdam. Geniet van dit 4 uur durende muziek spektakel in de mooiste club van Rotterdam.

KANJERS van de MAAS is het Rotterdamse feest van het jaar………..
Daarom!
Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor KANJERS van de MAAS in Villa Thalia.

Kaarten; HIER