Jij bent mijn hart, mijn ziel” nieuwe single Roy Beckers

Roy Beckers kreeg zoveel positieve reacties op z’n vorige single ‘Zij smaakt naar Pinacolada’ dat hij besloot verder te werken aan zijn zangcarrière.

Hij kwam in contact met Storm Records en besprak met hun de mogelijkheden. Vervolgens nam Roy contact met Jeroen Dirksen van World Vision Studios die voor hem het nummer ‘Jij bent mijn hart, mijn ziel’ schreef en produceerde.

Door het nummer jij bent mijn hart, mijn ziel heeft Roy ook veel positieve reacties ontvangen en heeft grote podiums bereikt en Tv opnames .
ZoalsToppers van Oranje, groot podium kermis Fm Tilburg en in de finale gestaan bij koos Alberts awards tv Oranje, en meer leuke optredens door NL

 

In 2018 kwam Roy in contact met Henk Damen BLING MUSIC onder een goede indruk mocht Roy mee op Tour en door een goede klik tussen Roy en Henk Damen (BLING MUSIC) komt er een leuke samenwerking met nieuwe nummers
Info & boekingen: Roybeckers.nl / 06 42811158