Het nostalgische lied mag nooit verloren gaan !

Het is een maatschappelijk geëngageerd lied geworden met als titel “Wij willen weer eens horen”. Een vreedzaam protest met een knipoog – als tegenhanger van al dat moderne. Een song met de poëzie van de nostalgische jaren.  Een lied met een kop en een staart.

 

Ja, beste babyboomers, komend carnaval laten we van ons horen.
Ondanks dat ik ben gestopt, na 56 jaar actief te hebben opgetreden als drummer-zanger in diverse orkesten en duo’s – kon ik het vriendelijke sympathieke verzoek van velen van mijn mede babyboomers om een lied te schrijven in de klassieke Brabantse carnavalsstijl, niet weigeren.

Wij babyboomers willen hierbij opmerkzaamheid vragen om het klassieke carnavals repertoire weer enigszins onder de aandacht te brengen.

Tevens is het een eerbetoon aan o.a. Tony Bass, Wim Kersten en Pierre Kartner, de pioniers en voorlopers, die het ongeëvenaarde, met niets te vergelijken traditionele carnavalslied op de (Brabantse) kaart te hebben gezet.

Wilt u getuigen zijn van de geboorte van het babyboomerslied 2019 – u bent van harte welkom op 12 januari 2019 tijdens het Lampegats liedjesfist in Zalencentrum Eindhoven, Hoogstraat 297a. De aanvang is om 20.11u (gratis entree). De single zal enkele dagen later worden uitgebracht inclusief videoclip en beschikbaar zijn op oa. Spotify en Itunes.

Namens alle babyboomers die het carnaval een warm hart toedragen,

De Babyboomer
Emil Peijnenburg

 

 

 

Foto Sandra van Leuken
Promotie Geert Hakze – Showbizzinfo