Guus Meeuws – Groots Junior

Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 12 juni 2019 een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven. Het is het eerste stadionconcert voor kinderen in Nederland.

Guus heeft inmiddels meer dan 50 stadionconcerten voor volwassenen gegeven, maar hij weet dat een kinderconcert hele andere koek is. Daarom heeft hij het Groots Junior Managementteam in het leven geroepen. Dit team van adviseurs bestaat uit 6 kinderen dat Guus op allerlei fronten adviseert tijdens de voorbereidingen.

Guus Meeuwis: “Kinderen weten tenslotte zelf het allerbeste wat zij leuk vinden tijdens een concert! Vergaderen met het Groots Junior Managementteam is al een feest op zich. Het enthousiasme spat ervan af en ze komen keer op keer met frisse nieuwe ideeën en advies. Zij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat ze kunnen dansen en zingen. Ook vinden ze het leuk als er kinderen van hun eigen leeftijd op het podium staan. Dat gaan we dan ook zeker regelen!”

Het Groots Junior concert zal de kleine bezoekers trakteren op de bekende Groots met een zachte G-elementen, waaronder een spectaculair decor, mooie lichtshow en special effects, waarbij rekening zal worden gehouden met de leeftijd van de jonge concertgangers. Zo zijn er zitplaatsen gecreëerd op het veld, is er voldoende ruimte om te dansen en zijn er lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. De liedjes van Guus zullen centraal staan, al zijn grote hits komen zeker voorbij, maar er zijn ook speciale gasten en kinderen houden van verrassingen, dus die zijn er ook.