Geen gevangenisstraf voor Mick Harren

“Hieperdepiep hoera!,” roept zanger Mick Harren. Hij gaat vanavond een feestje vieren! .

Mick; “Geen gevangenisstraf! ” Met dank aan mijn advocaten Ton Kneepkens en GeertJan van Oosten van Van Oosten Advocaten Vondelstraat Amsterdam. Nu weer doorknallen en de optredens blijven binnen stromen en de opdrachten voor nieuwe kunst schilderijen zijn ook niet te stoppen.”

Mick heeft een kersvers lied af naar aanleiding van de ervaringen de afgelopen tijd!  Inclusief bijbehorende hilarische misdadig goeie videoclip!
Ism platenmaatschappij Dee2 Records en boekingskantoor Europop en de man achter de Toppersinconcert De Toppers bandleider Marcel Schimscheimer en Jaco van der Steen verantwoordelijk voor oa echte liefde lied, de leader van Gooische Vrouwen (de film) en liedjes van Schaap met de 5 poten

Het lied met titel “Het leven is een leerschool” zal samen met de bijbehorende videoclip zsm uitkomen en is volgens Mick een hilarisch en steengoed lied dat van je tv scherm afspat en je boxen uit knalt!

 

Mick Harren is vandaag door de rechter veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en 73 dagen gevangenisstraf, waarvan 60 voorwaardelijk. Mick kreeg deze straf opgelegd nadat hij eind juli zijn voormalige stiefzoon zou hebben bedreigd met een vuurwapen.
Tegen Mick Harren werd eerder een celstraf van 72 dagen, waarvan 60 dagen voorwaardelijk, geëist, en werd door het OM om een werkstraf van 180 uur gevraagd.  Doordat de zanger het onvoorwaardelijke deel van de celstraf al in voorarrest heeft uitgezeten, hoeft hij niet terug naar de gevangenis.