FRANK VERKOOYEN – BEKIJK ‘T MAAR

Nadat een kleine 10 jaar geleden al ‘Kom Wie Wil Er Met Mij Dansen’, ‘Ineens Gaat Het Leven’, ‘In De Wolken’ of bijvoorbeeld ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’ tot leven kwamen in het kroegen- en uitgaanscircuit, voegde Frank Verkooyen daar onlangs nieuwe klappers aan toe:

‘Blijf Voor Altijd Bij Mij’ van afgelopen mei, en zeker ‘De Waarheid’, verschenen vorig jaar september met op dit moment ruim 700.000 YouTube-views, zijn meer dan uitstekend ontvangen door de radio- en televisiezenders maar ook door de aanhang van de Nederlandstalige muziek. Van kroeg tot de grotere festivals, Frank Verkooyen brengt het volk overal in beweging met een kwart eeuw bühne ervaring én uiteraard al zijn feestelijke liedjes.

Nationale Artiesten Parade brengt vanaf 28 november de single ‘Bekijk ’t Maar’ van Frank Verkooyen uit op de download- en streamingmarkt. Uiteraard is de track door deze Bredase zanger, tekstschrijver en componist zelf geproduceerd in The Boom! Music studio. Het origineel is trouwens te vinden op het in 1985 door Koos Alberts (helaas ons onlangs ontvallen), uitgebrachte album ‘Ik Zal Je Nooit Vergeten’. Frank Verkooyen zou Frank Verkooyen niet zijn als hij ‘Bekijk ’t Maar’ niet zou steken in een zeer aanstekelijke en uiteraard feestelijke muzikale jas. Feitelijk kan het carnaval nu al van start gaan met deze single die garant staat voor vele meters polonaise! Stemmingbepalend dus voor elke kroeg, plein en feesttent!