FRANK ASHTON – “VROEGER WAS ALLES ANDERS”

Vroeger scheen altijd de zon, maar de tijd die tikt maar verder. Frank Ashton zingt dat vroeger alles anders was.

 

 

Frank Ashton brak door met de Tilburgse beatgroep Les Cruches. In 1974 werd hij zanger bij het dansorkest Hannie en de Rekels], een voortzetting van het samenwerkingsverband Corry en de Rekels. Hij nam ook platen op onder de namen Frankie Duzzle, Frank Evans en (als duo) Frans & Monique.
In 1986 won Ashton de Soundmixshow met een uitvoering van het lied Reno Town van Tony Christie. Die overwinning betekende voor hem een verdere doorbraak als zanger. Na een val van een podium in 1997 leek een einde te komen aan de zangcarrière van Biezen. Na jaren van revalideren maakte de zanger in 2004 echter zijn comeback met het album Latin Lover.
De muzikant bracht vanaf 1966 34 singles uit.
(bron Wikipedia)