Flügel en Henk Dissel gaan op zoek naar de leukste Carnavalsvereniging van 2019

Flügel gaat in samenwerking met Henk Dissel op zoek naar de leukste Carnavalsvereniging van 2019.

Al 25 jaar is Flügel onlosmakelijk verbonden met een van de grootste feesten in Nederland en België. Carnaval! Nu Henk Dissel met een Carnavalskraker komt wordt het tijd om de krachten te bundelen en samen op zoek te gaan naar Dé Leukste Carnavalsvereniging van 2019.

Gister 11 November 2018 (elfde van de elfde) was de officiële start van onze zoektocht naar De Leukste Carnavalsvereniging van 2019. Op www.deleukstecarnavalsvereniging.nl kunnen Carnavalsverenigingen hun meest ludieke foto insturen. Door deze foto in te sturen krijgen de verenigingen als standaard beloning een gepersonaliseerd Carnavalsnummer welke Henk Dissel wordt ingezongen.

Maar dat is nog niet alles. De vereniging die op 31 januari 2019 de meeste stemmen weet te verzamelen op hun ingestuurd foto, wint een compleet verzorgde Carnavals pré-party op hun vereniging met een live optreden van Henk Dissel.

Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met Henk Dissel, in aanloop naar zijn concert op 12 januari 2019 in de Brabanthallen. Tickets voor dit concert zijn te verkrijgen op: https://www.ntk.nl/voorstelling/henk-dissel.

Voor meer informatie omtrent deze actie of het concert van Henk Dissel kunt u contact opnemen via marketing@flscompany.com. Wilt u deelnemen aan deze actie? Ga dan naar www.deleukstecarnavalsvereniging.nl of kijk op de Flügel Facebook pagina.