FEESTDUO TSJONGE-JONGE STEEKT OUD fEESTNUMMER IN NIEUW JASJE!

Feestduo Tsjonge-jonge, bestaande uit Edwin Smits en Peter Smits brengen wederom een nieuw feestnummer uit.

Het gezellige duo heeft in het recente verleden samen al meerdere singles uitgebracht o.a.: Knallen met die ballen, Ik heb nog zoveel niet gedaan, Ons Brabant, Olliedegalliedunallieunok & Olifantenpolonaise. Ditmaal hebben de heren echter gekozen om geen eigen nummer te laten schrijven maar een gouwe ouwe te coveren. Afgelopen jaar waren er al plannen om een oud feestnummer in een nieuw jasje te steken, maar die plannen zijn op het laatste moment gecaanceld, omdat een andere artiest vroegtijdig met exact hetzelfde nummer uit kwam. De mannen waren desondanks vastbesloten om voor de volgende feest-carnavals periode toch weer een kans te wagen om een oud nummer in een nieuw- hedendaags te steken. Afgelopen maand doken de heren daarom de Artist Choise studio in van Bryan Stelten om het welbekende feestnummer, ´´Mien waar is mijn feestneus´´ van Toon Hermans nieuw leven in te blazen. De nieuwe versie van ‘’Mien waar is mijn feestneus” is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend nummer, met een mix van vroeger en nu, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende feest/ carnavalsperiode.

Peter & Edwin van Feestduo Tsjonge-Jonge willen dan ook maar één ding en dat is…Nederland en België binnenkort weer op zijn kop gaan zetten met hun nieuwe single. Zij hopen dan ook dat bij het inzetten van het liedje ”Mien waar is mijn feestneus” niemand stil kan blijven zitten/staan bij het horen van dit welbekende feestnummer!
De single is opgenomen in de studio van Artist Choise van Bryan Stelten. Del-Fly Media Producties uit Lommel (BE) heeft voor het nieuwe nummer een passende videoclip geschoten, welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen.

Het nummer ”Mien waar is mijn feestneus” van Feestduo Tsjonge-Jonge zal vanaf 23 november 2018 landelijk worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
De Rtv promotie & plugging is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel)