ENorm KMB in Poppodium Metropool Enschede.

Dit jaar is er nog meer te beleven tijdens de bijzondere Kerst met Ballen ‘Festival edition’ by ENorm in Poppodium Metropool Enschede.

Maar liefst drie podia zullen deze avond gevuld worden met jong talent van de Podiumacademie ROC Twente, DJ’s, singer-song writers en natuurlijk ENorm op het hoofdpodium. Pittige pop- en rockmuziek afgewisseld met gevoelige ballads en kerstklassiekers. Een editie die je niet wilt missen!

Algemeen:
Kerst met Ballen is een avond vol muziekspektakel dat wordt geïnitieerd door de Enschedese band ENorm (bekend van de Serious Request knaller: ‘Op hoes op an veur kesmis’). In deze avondvullende show luister en dans je op een mix van pop, rock- en kerstclassics, uitgevoerd door ENorm en hun gastartiesten.

 

Zaterdag 22 december 2018 -> Metropool Enschede

Tourdata ENorm