Edwin Bos brengt weer een onvervalste truckersplaat

Het ronken van mijn diesel, is de titel van de nieuwe single van Edwin Bos. Zoals de titel al doet vermoeden komt de zanger wederom met een truckersplaat.

 

“Hoor ik het ronken van mijn diesel, is het zijn hart dat ik hoor slaan”, is slechts één regel uit de nieuwe single, een gevoel dat vele chauffeurs waarschijnlijk wel zullen herkennen.
De zanger is weer ontzettend trots op deze mooie productie, welke hij en zijn vaste team weer tot stand wisten te brengen. Niet alleen de tekst en de muziek, maar ook de videoclip is daar een belangrijk onderdeel van. “De clip moet een toevoeging zijn tot de muziek en de tekst”, aldus de zanger. “En dat is ons zeker weer gelukt”.
Een onvervalste truckersplaat met de juiste cadans, welke absoluut weer lekker kan worden meegezongen. Met oog op de aankomende decembermaand, is er tevens een speciale Kerstversie gemaakt van deze single, met de titel: Met Kerst weer thuis. Deze is als bonustrack toegevoegd op de cd-single.
De videoclip is inmiddels te bewonderen op alle welbekende kanalen.