Ed Nieman blijft optreden ondanks operatie.

Zanger Ed Nieman wil iedereen hartelijk bedanken voor de enorme lieve berichtjes en leuke reacties die hij heeft mogen ontvangen voor zijn operatie. Er waren drie pezen in zijn rechter schouder helemaal afgescheurd. 

Ed; ” Twee pezen zijn weer omhoog getrokken met een soort draadjes en met twee ankers/schroeven in mijn schouder vast gezet, dus dat komt gelukkig wel weer goed. De derde pees was helaas niet meer te redden, deze zat te ver weg en kon niet meer naar boven worden gehaald, omdat ik er te lang mee door heb gelopen, maar mij was door de orthopeed al eerder vertelt dat de kans aanwezig was dat niet alles meer gerepareerd zou kunnen worden, ik had eigenlijk al veel eerder onder het mes gemoeten.  Maar volgens de orthopeed kan ik na mijn revalidatie van ongeveer drie tot zes maanden weer goed functioneren en zou ik alles weer kunnen en mogen doen. Daar ben ik erg blij mee. De komende vier weken moet ik 24/7 een mitella om en kan ik eigenlijk niet heel veel.  Ik ben nu gelukkig weer thuis, de verdoving is al aardig uitgewerkt, dus best gevoelig allemaal nu. Maar ik ben zo blij dat het toch nog allemaal gelukt is

 

Gelukkig kan ik wel gewoon zingen en optreden, want met één hand kom ik een heel eind op het podium en met mijn stembanden is niets aan de hand,  aldus de zanger.

Zijn tour naar Spanje die heeft hij spijtig genoeg moeten annuleren, Hopelijk mag hij volgend jaar alsnog de tour gaan doen.