Dick Fijn brengt autobiografische debuut single uit.

Wat hij later worden wil staat eigenlijk bij dit lied al vast: ‘Gewoon een trucker’.

De 9-jarige Dick Fijn uit ‘t Loo – Oldebroek zou het perfect weten te combineren, zingen en rijden. Daarmee is hij naar alle waarschijnlijkheid de jongste zanger die zingt over het truckers bestaan, best bijzonder dus. Het lied is nagenoeg autobiografisch te noemen, een jongen die tegen z’n vader opkijkt wanneer hij s’avonds thuiskomt van een lange dag achter het stuur. Dat zou Dick zelf ook ambiëren, en wellicht vele chauffeurs in spé met hem. De tekst en muziek is geschreven door Frank Swenne en de productie is in handen van Arjan Venemann, welke Dick hoorde zingen op een besloten feest – zo is het balletje gaan rollen. Op social media en YouTube is het lied massaal gedeeld, wat weer resulteert in vele kijkers.