Christa Fartek brengt Kerst album internationaal uit

Christa Fartek in de Duitstalige landen al jaren een gevestigde naam. Zowel haar Schlager- als Country nummers staan steevast hoog in de rotatie bij de radiozenders.

 

Ook haar agenda is meer dan goed gevuld met optredens. En die optredens zijn niet alleen in haar eigen Oostenrijk ook de BeNeLux – Duitsland zijn niet onvermeld in haar agenda. Naast zingen is Christa ook producent en schrijft ze nummers voor anderen waaronder Hannes Lenz en Tina Anders. Haar grote wens was om een album uit te brengen met Kerst repertoire en die wens is dit jaar in vervulling gegaan. Het is dan wel geen album geworden maar wel een EP met daarop door haar zelf geschreven Kerstnummers. Met de Titel “Endlich wieder Weihnacht” is het (mini) album verkrijgbaar in de Duitstalige landen en de BeNeLux en natuurlijk tijdens haar optredens en via haar website/facebook. Van het album is ook een single verschenen en dat is de titel song. De eerste reacties zijn veelbelovend want inmiddels heeft ze Airplay met “Endlich wieder Weihnacht” in de eerder genoemde landen maar ook radioprogramma’s in Australië en Engeland hebben het nummer opgenomen in hun playlijst. Voor Christa Fartek staan drukke tijden te wachten want na de Kerst zal ze een nieuwe single uitbrengen en gaat ze opnieuw de studio in voor het opnemen van nieuwe nummers. Ook een (promotie) toer in de BeNeLux staat in de planning.
Voor informatie over Christa Fartek kun je mailen naar geert@showbizzinfo.com en of word facebook vriend via https://www.facebook.com/Christa-Fartek-Musik-115285188519015/