Bertus Sipma – Een moet er de laatste zijn

Een heerlijke feestelijke kroegenknaller van Bertus Sipma, die zeker iets te vieren heeft.


Hij viert zijn 10 jarig Artiesten Jubileum met een fantastisch groot feest en daar hoort natuurlijk ook zijn nieuwe single bij. Na het mooie en wat rustige ‘Ik pluk de Sterren uit de Lucht”, gaat Bertus met zijn single weer ouderwets knallen, dat men al jaren van hem gewend is. Er zijn van die artiesten, die groot zijn lokaal en regionaal en daar op alle podia ieder feest muzikaal tot een top evenement maken. Bertus Sipma is er zeker zo een. Waar Jannes startte in Drenthe, Rene Schuurmans in Brabant zo gaat Bertus tekeer in het hoge Noorden Friesland en omliggende provincies. Een moet er de laatste zijn, is een mooie aanzet tot het gezelligste feest en de volgende stap in een mooie carrière.