Antoon Wolters komt op voor de belangen van de woonwagenbewoners met zijn nieuwe single.

Het nieuwe nummer van Antoon Wolters “Vechten voor elkaar”, gaat over de actie die er gevoerd wordt door de kampbewoners die vechten voor hun standplaats.

Antoon is zelf woonachtig op het kamp, en weet als geen ander hoe belangrijk het is voor deze cultuur om met elkaar samen te leven. Ons kent ons en alles delen met elkaar in voor- en tegenspoed. Aangezien er behoefte is aan nieuwe standplaatsen en het uitsterfbeleid door de gemeenten niet meer is toegestaan, gloorde er weer hoop aan de horizon voor de bewoners. Echter, door omstandigheden, komt het woonwagenbeleid later op de agenda van de colleges van B&W en is men bang dat de gemeenten niets met het nieuwe beleid doen, en de bewoners in de kou laten staan, vandaar de protesten.
Het woonwagen leven zit in je bloed, en dit is niet alleen voor nu maar ook voor later, voor onze kinderen, aldus Antoon Wolters.
De op 25 jarige leeftijd in Kampen geboren Antoon is begonnen als vaste geluidsman van Wimmie Bouwma, en zo raakte hij besmet met het artiesten virus.
En op een geven moment kon hij er niet meer onderuit en bracht hij zijn eerste singel uit, genaamd “ Zodra ik haar zie”. Antoon woont momenteel in Zwolle en in het dagelijks leven is hij schilder, met als grote passie zingen en voetbal. Als kind groeide hij op met het Nederlandstalige lied, waar hij zelf ook groot fan van is.
Op de bühne schuwt hij het feestwerk niet, maar ook tranentrekkers behoren tot zijn genre.
Antoon hoopt met het nummer “Vechten voor elkaar”, de belangen van de woonwagenbewoners nog eens extra te onderstrepen.