Anno Britting “Uit Het Hart”

Wat vond Anno het spannend: zijn eerste bescheiden optreden als zanger, in een heuse studio een echte cd single opnemen.

Anno; “Als ik mijn vader Roel zag optreden droomde ik daar al van. Dat wilde ik ook!”
Veel verbeeldde ik me niet, maar ik kreeg zowaar mijn eerste fans, waarvan de meeste me nog steeds trouw zijn. De eerste succesjes begonnen zich aan te dienen en alles kwam in een stroomversnelling door de inzet van Tom Peters van NRGY Music die me aanmoedigde om me verder te ontwikkelen, nieuwe liedjes op te nemen en die me nog steeds met raad en daad bijstaat. Af en toe ging het stap voor stap, maar soms beter dan ik durfde dromen.

Het resultaat heeft u nu in uw handen, mijn eerste echte cd album waarop ik met hart en ziel zing over de dingen in het leven die ik leuk of belangrijk vind en over mijn lieve dochters Djana en Elyza.
Ik mag in alle eerlijkheid zeggen: Ik ben er trots op!

Natuurlijk heb ik dit schitterende album niet alleen voor elkaar gekregen:
Mijn lieve vrouw Demelza waar ik altijd op kan bouwen, mijn te vroeg overleden schoonvader die iedere keer meeging naar optredens, mijn ouders die altijd achter me staan en onmisbare steun geven.
Wat zou ik zijn zonder mijn sponsors Ton en Meintje van der Laan die in me geloven en vertrouwen, mijn tekstschrijvers en natuurlijk het onvermoeibare team van NRGY Music met plugger Nel van Olm.
Allemaal van harte bedankt voor jullie support!

Wie ik absoluut niet wil vergeten zijn mijn fans, de liefhebbers van mijn muziek.
Oprecht hoop ik dat jullie net zoveel plezier zullen beleven bij het beluisteren van dit album als ik heb gehad met het zingen van deze nummers.
Kus van Anno!