Andre de Klein gaat Rollend naar huis

We gaan “Rollend naar huis”, als het aan Andre de Klein ligt. “Rollend naar huis”, is de titel van de nieuwe singel van Andre de Klein.


Het is een mooie productie die gelijk een glimlach op je gezicht tovert, en je mee neemt op zijn feestelijke klanken. Een gezellige meezinger waarin alles klopt. De muziek, de tekst, de backing, alles valt als een puzzel in elkaar.
“Rollend naar huis”, is een cover, en in 1950 voor het eerst uitgebracht door Franky Lane, als titelsong van de film “Rawhide”, en geschreven door Natt Washington.
Deze Nederlandstalige tekst is geschreven door Andre zelf en geproduceerd door Roy Otters. Andre de Klein is geboren in Emmen en is op zijn 19e verhuisd naar Nieuw Amsterdam, waar hij nog steeds woont met zijn vriendin.
De 45 jarige Andre is in het dagelijkse leven vrachtwagenchauffeur, en treed daarnaast veelvuldig en met succes op.
Dit doet hij nu zo’n 4 jaar met veel plezier en enthousiasme. Het genre van Andre ligt breed, van Engelstalig, (oa Elvis Presley), tot Nederpop en feestnummers.
Na altijd covers te hebben gezongen vond Andre het tijd om zelf een nummer uit te brengen. Omdat ik een feestzanger ben past dit nummer goed bij mij, een vrolijk nummer! Ook hoop ik nog jaren te mogen optreden en nog vele eigen nummers te maken, want daar ligt echt mijn passie”, aldus Andre de Klein. Aan deze veelbelovende productie zal het niet liggen!