Ancora naar Hengelo optreden & signeersessie

Donderdag 29 november’18 zijn de heren van Ancora in Hengelo te gast voor een optreden & signeersessie, ter gelegenheid van hun nieuwe album ‘Wind In De Zeilen’

Ancora zal vanaf 19:00 uur bij de MediaMarkt een aantal nummers van hun nieuwe album ten gehore brengen. Na het optreden is er de gelegenheid om een foto en/of handtekeningen te bemachtigen van Ancora.

ANCORA – WIND IN DE ZEILEN
Na hun debuut in 2013, heeft de groep Ancora een geheel eigen plek in de Nederlandse muziekwereld weten te veroveren met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop. De sterke teksten, de stevige, harmonieuze zangpartijen en de karakteristieke volle sound is hun veel geprezen handelsmerk geworden. Inmiddels zijn ze toe aan hun vierde album, getiteld ‘Wind In De Zeilen’ Evenals bij alle drie de voorgangers, hebben ze daar een complete muziekspecial aan toegevoegd op dvd met daarop sowieso schitterende clips van alle liedjes. ‘Wind In De Zeilen’ is een gevarieerd album in de bekende Ancorasfeer, met heerlijke meezingers en ook een aantal meer gedragen liedjes. De teksten zijn van Jan Keizer, Harm Wolters, Frank Swenne en Edwin van Hoevelaak. Laatstgenoemde, recent ook zeer succesvol met André Hazes Jr, zorgde wederom voor de ijzersterke productie. De realisatie van de DVD was weer in handen van de firma Apex.
TRACKLIST: 01. We zullen haar ooit vinden 02. Calypso 03. De jongens van Jan de Witt 04. Door storm en woeste regen 05. Geef om het leven 06. Laat me los 07. He jij! 08. Een zeeman 09. De stuurman 10. Om en om 11. Leef 12. M’n Vader 13. De natuur (BONUSTRACK)