Adio zonder afscheid van Romana.

De agenda van zangeres Romana uit Leeuwarden is al degelijk gevuld met optredens in de noordelijke contreien van ons land en ook het recente optreden bij de jaarlijkse BumaNL dag in Tivoli, Utrecht maakte veel indruk.

Haar videoclips en singles, die geregeld te zien en te beluisteren zijn op de muziekstations, zorgen ervoor dat gaandeweg ook andere regio’s haar muziek beginnen te ontdekken.

Stilaan komen er steeds meer bewonderaars en enthousiastelingen die haar liedjes streamen en aanvragen, zodat het ernaar uitziet dat heel Nederland op het punt staat Romana te omarmen. Haar nieuwe single ‘Adio, Adio, Adio’ zal daar zonder meer toe bijdragen, samen met de bijpassende videoclip van Kaska producties.

De muziekproductie, evenals de accordeon van ‘Adio’ waren in goede handen van Manfred Jongenelis, Gipsy gitaar van Zonzo Basily en overige gitaren Marcel Fisser met koorzang van Michelle v.d. Aa, Wiesje Westerlaken en Sharona Jongenelis. De vermaarde Pierre Kartner schreef de tekst en muziek.

Dit keer is ‘Adio, Adio, Adio’ geen afscheid maar een warm welkom voor kersverse nieuwe fans van Romana.