3 Duo’s maken samen “Mega carnavalshit 2019”!

“Een heerlijke feestknaller met een lekkere dikke beat met enorm veel hitpotentie”

De Brabantse feestduo’s; Dubbel Feest, Dikke Mik en Die 2 zijn echte party duo’s die rondom de carnavalsperiode altijd heel actief zijn. Afzonderlijk van elkaar hebben ze de afgelopen jaren al verschillende succesvolle singles uitgebracht. Samen kwamen ze op het idee om hun krachten te gaan bundelen om een “Mega carnavalshit” te maken! Samen met producer André Kooiman, die al eerder met de 3 duo’s afzonderlijk samenwerkte, hebben de feestneuzen een ludieke cabaret plaat van vorig jaar omgetoverd tot een dampende feestknaller, met een lekkere dikke beat en een commerciële sausje erover. Het nummer getiteld; “Carnaval is het mooiste wat er is” kwam begin dit jaar in het vizier bij het zestal, toen cabaretière Sam de Vries met haar versie het plaatselijke liedjesfestival won. “Het nummer hebben we nu omgebouwd tot een echte feestplaat waardoor het een groot feestpubliek zal aanspreken” aldus het 6 koppige gelegenheids trio-duo.

De single is vanaf November 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Met deze geweldige meezinger zou het zo maar eens kunnen dat deze samenwerking een grote hit gaat opleveren voor de 3 feestduo’s!

 

https://www.youtube.com/watch?v=0mJBrHXZU_8