15 JAAR TOPPERS IN CONCERT ; HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE

15 Jaar Toppers in Concert!!! Een mijlpaal die het aankomende jaar groots gevierd gaat worden. De aftrap van het jubileumjaar was vanavond vanuit het gloednieuwe TOPPERS PARTYCAFE, gevestigd aan de Reguliersdwarsstraat 47-49 te Amsterdam.

Het gezelligste partycafé van Nederland waar de unieke Toppers sfeer iedere donderdag t/m zondag hoogtij viert.
VRIJDAG 31 MEI & ZATERDAG 1 JUNI 2019, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het 15 jarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!
Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij op ons ‘verjaardagspartijtje’? Zet je feestmuts op en hang je slingers om! Samen met 65.000 feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFUIF’ van maken die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Ook gaan we een stukje terugkijken…. wat is jouw favoriete Toppers Medley van de afgelopen 14 jaar?
Met ruim 3 miljoen bezoekers en ieder jaar een Top 3 plaats in meest succesvolle stadionconcerten in de wereld blijft het succes van Toppers in Concert voortduren. De meest indrukwekkende dresscode was ongetwijfeld bij ons vorige jubileum 5 jaar geleden. Kippenvel bij het zien van de Nederlandse vlag en een traditie die we dus in ere willen houden bij een jubileum. Volledig Oer-Hollands en ‘Over de Top’! De dresscode is dus feestelijk ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld. Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD, we bestaan immers niet voor niets 15 jaar!
Speciale gasten als THE WEATHER GIRLS (bekend van de discoklassieker ‘It’s Raining Men), feest act nummer 1 SNOLLEBOLLEKES (o.a. ‘Snollebolleke’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’), Soulman JIMI BELLMARTIN ( winnaar ‘The Voice Senior’) en T-SPOON (o.a. ‘Sex On The Beach’, ‘No Time To Waste’) maken het Toppers verjaardagsfeest compleet! Dit mag je niet missen!
De jaarlijkse voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste outfit! Ga je volledig ‘Over de Top’ of toch wat meer ingetogen in jouw kleur ….. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg! Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s. Stel ze maar alvast op de hoogte en zorg dat je er op tijd bij bent, een 15 jarig jubileum vieren we tenslotte maar één keer!
Maandag 12 november a.s. om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (€0,60pm). Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en JAN SMIT samen met diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ Toppers jubileumfeest!

MET O.A. THE WEATHER GIRLS / SNOLLEBOLLEKES /
‘VOICE SENIOR WINNAAR’ JIMI BELLMARTIN / T-SPOON
VRIJDAG 31 MEI & ZATERDAG 1 JUNI 2019 / JOHAN CRUIJFF ARENA