“Zoals jij is er maar één” volgens Matthias Woerdman

De verwachtingen voor zijn nieuwe singel “Zoals jij is er maar één” zijn hoog gespannen, en terecht. Matthias Woerdman, geboren in Apeldoorn en thans woonachtig in Lochem, gaat als een speer!

 

Matthias timmert al en tijdje aan de weg en zeer zeker niet zonder resultaat. Zijn eerste coversingle was “Beter dan ooit”. Daarna heeft hij al verscheidende succesvolle producties uitgebracht, en treed regelmatig in den lande op. Matthias is eerder dit jaar overgestapt naar een nieuwe manager, Hans Carras van HM – Entertainment ook wel bekend van het Duo Super Hollands, en hoopt met hem zijn carrière nog verder uit te breiden, door zijn frisse kijk en blik.
Daaruit zijn al mooie nieuwe ideeën ontstaan en één daarvan is dan ook het prachtig mooie nummer “Zoals jij is er maar één”, geschreven en geproduceerd door Marco Luesink. Matthias heeft al sinds zijn kinderjaren een fascinatie voor muziek en in 2009 is het allemaal echt begonnen. Ook wordt er al weer druk gewerkt aan nieuwe nummers, dus Matthias zit niet stil en neemt het muziek vak zeer serieus .
Zijn droom is om al zij mooie nummers samen te vatten in een album, en Matthias kenende gaat hem dit lukken om ook hier weer een succesvolle productie van te maken.
Maar nu eerst genieten van het geweldige nummer “Zoals jij is er maar één” en dat telt ook voor Matthias zelf!