Youri Sprenkels – Een blik van jou

Al van jongs af aan heeft deze 20 jarige zanger uit Sint Willebrord een doel voor ogen, en dat is met zijn muziek mensen vermaken.

 

In zijn nog relatief korte carriere (vanaf 2016 bezig op platen gebied) heeft hij toch al flink wat aandacht mogen krijgen met singles als “Ik moet me laten gaan”, “Ga toch met me mee” en de laatste “Toen ik jou zag”. Dit maakte voor Youri de uitdaging nog groter om met zijn nieuwe single dit te kunnen gaan overtreffen. Samen met zijn vertrouwde team (Smaragd Music) onder leiding van Manfred Jongenelis is er hard gewerkt aan een nieuwe single en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. “Een blik van jou” is een vrolijke, misschien wel Oldschool Manfred Jongenelis plaat met accordeon, die zowel op de radio als op de buhne hoge ogen kan gaan scoren.