Wolma laat weten dat pure liefde niet te betalen is

Als opvolger van de singles, ‘Beatpiroaten’, ‘Kerstnachtblues’, de zomerhit van 2015 ‘Zummertied’, ‘Noakend in de regen’, ‘Wie waren jong’ en ’n Joar is zo veurbie’die allemaal hoog wisten te scoren in o.a. de Noord 9 van RTV Noord, de Sterrenparade van RTV Oost en andere hitlijsten, komt Fries Wolma met een prachtig nieuw nummer, ‘Pure Laifde Is Nait Te Koop’!

De tekst van ‘Pure Laifde Is Nait Te Koop’ gaat over de liefde van een man voor een meisje van lichte zeden. De liefde is niet wederzijds en er moet voor betaald worden. De Groningse woorden Poedie, Troedelslet en wief zijn koosnamen of zoals hier troetelnamen voor de man.

Heerlijke popmuziek in het Gronings gezongen. “Pure laifde is nait te koop” is verkrijgbaar via de download en streaming sites en natuurlijk via de betere cd speciaal zaken.

Promotie: Geert Hakze