Wie hoort er bij Stef Horn?

Geen bekende tekstschrijver, maar een goede vriendin van Stef Horn is verantwoordelijk voor tekst van z’n nieuwe single ‘Je hoort bij mij’.

Stef kreeg van diverse goed aangeschreven auteurs een aantal demo’s opgestuurd, maar had niet het gevoel dat daar iets tussen zat waar hij zich in kon vinden. Uiteindelijk heeft het luisterend oor van Renske Volbeda ervoor gezorgd dat en een soort autobiografisch nummer is ontstaan. ‘Het is een eigen iets geworden. Het lied gaat over de weg die je op een gegeven moment inslaat. Uiteindelijk brengt dat niet wat je had gehoopt. Telkens opstaan zonder weerzin en kijken hoe het loopt. Toch is er aan het eind van de tunnel een lichtpuntje’, vertelt Stef trots. Stef is van mening dat als je voor de volle 100% achter een productie staat het z’n eigen weg gaatvinden. Het is voor Stef ook de eerste keer dat hij op deze manier zo dicht bij het ontstaan van een nummer heeft gestaan. Samen met Renske is hij om de tafel gaan zitten. Omdat Renske veel weet over het leven Stef heeft ze juiste woorden weten te vinden van ‘Je hoort bij mij’. Het geheel is opgenomenbij Sonic Solutions in Roosendaal. Stef gooit met deze single hoge ogen.