Victoria in duet met dochter

Victoria Eman woonachtig in het mooie Gelderland en sinds 1991 succesvol bezig als zangeres. Eerst met haar zuster Vanessa en sedert enkele jaren helemaal solo.

 

Haar passie is de country muziek en die passie heeft ze meerdere malen al vastgelegd op schrijf.
Victoria Eman heeft al twee albums op haar naam staan en daarvan zijn vele singles verschenen die internationaal op diverse playlijsten hebben mogen staan. Op dit moment is ze de laatste hand aan het leggen op haar derde solo album welke naar verwachting nog dit jaar zal verschijnen. Wederom een album met een aantal covers en een aantal speciaal voor haar geschreven nummers. Niet ontbreken op het album zal deze single zijn. De single die ze samen met haar dochter Indy heeft opgenomen en waarvan ze hoopt dat de radiozenders het nummer wederom zullen plaatsen in de playlijst. Het nummer oorspronkelijk van Jenn Bostic heeft een nieuw muzikaal jasje gekregen en zowel moeder als dochter zijn reuze trots op het eind resultaat.