Upstream laat oude tijden herleven in “Good Old Days”

Upstream scoorde met “Anyhow” stevig op vele radiozenders in Nederland en Vlaanderen. Het werd tijd voor een opvolger en die is er nu.

 

Een geweldige song die volgens de kenners het succes van “Anyhow” gaat overtreffen en door de vele radiostations in binnen- en buitenland omarmd zal gaan worden. “GOOD OLD DAYS” is de titel van de single en de titel verraadt al een beetje waar het overgaat. ….

UPSTREAM” bestaat uit 2 doorgewinterde muzikanten . ” t.w. zangeres Chaja van der Heide en gitarist André van Solinge. Sinds een kleine 2 jaar schrijven en spelen ze voornamelijk eigen werk ; een mix van blues , jazz en ( country) pop.
Ze zijn breed georiënteerd , willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen. Toch is het niet hun bedoeling om geheel nieuwe muziekstijlen aan te boren , dit laten ze graag aan een jongere garde over.
Liever laten ze zich inspireren door muziek die de tand des tijds heeft doorstaan. Doordachte composities die goed in elkaar zitten maar ook toegankelijk zijn en blijven hangen zodat mensen die ze voor het eerst horen al snel de behoefte voelen mee te zingen.
Het uitgangspunt van “UPSTREAM ” is , dat de liedjes in de basis sterk genoeg moeten zijn om akoestisch overeind te blijven met 1 of 2 gitaren . Daaromheen verrijkt door andere instrumenten. De opnamen vinden vooralsnog plaats in eigen beheer en studio.