Sylvina laat haar nieuwe sound horen.

Met “Mannen zijn er zat” laat Sylvina opnieuw van zich horen. Na de single “Alles is anders”” Ons Geheim” en het album ” Dat weten wij nog niet” is dit een single die niet alleen in België verschijnt maar ook in Nederland.

 

Het nummer kent al een stevige notering op diverse playlijsten in België en de verwachting is dan ook dat Nederland zal gaan volgen.
Het nummer is een productie van Roy Otters en die heeft aan Sylvina een muziek stijl gegeven die bij haar past.
Haar grote schare fans weten haar in Vlaanderen al te vinden en volgen haar natuurlijk via facebook maar zijn ook aanwezig op de vele optredens die deze sympathieke zangeres in haar agenda heeft staan. Blijf op de hoogte door haar te volgen op facebook. ” Mannen zijn er zat” verkrijgbaar via iTunes – Spotify en natuurlijk fysiek bij de cd speciaal zaak en tijdens haar optredens