Sterke eerste single voor Marlane op het NRGY label

Nieuwe kansen bewerkstelligen en gezamenlijk verder bouwen aan een rooskleurige muzikale toekomst zijn de beweegredenen van zangeres Marlane en Tom Peters van NRGY Music om een hechte samenwerking aan te gaan.

De overeenkomst is voor de sympathieke Marlane een flinke stap vooruit, daar ze nu gebruik kan maken van de expertise en deskundigheid van een sterk platenlabel met een goede reputatie.

Het gestage groeiproces van Marlane was voor Tom Peters, die altijd een neus voor echt talent heeft, aanleiding om een aanlokkelijk voorstel te doen en meteen met een ijzersterke eerste single te komen op het NRGY label. Een nummer met grote hitkansen dat breed gedraaid kan worden en waarin de veelzijdigheid van Marlane uit het Betuwse Ochten goed tot uitdrukking komt.

De aankomende klapper is getiteld ‘We gaan los vannacht’, een uptempo song, waarvan Tom Peters de productie voor zijn rekening nam.

De promotie is weer in handen van Nel van Olm die verheugd is met het kansrijke product enthousiast aan de slag te gaan.

RTV promotie Nel van Olm 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl
www.marlane.nl
www.nrgymusic.nl