STEFFAN DE KUST – GEEF ME JE LIEFDE

‘Geef Me Je Liefde’ is de eerste single van Steffan de Kust. Steffan werd op 21 februari 1985 in Haarlem doof geboren, op de dag dat Evert van Benthem de Elfstedentocht won.

 

Steffan heeft iets met Friesland, want zijn moeder is van Friese komaf. Daarom koestert Steffan de wens dat hij zelf ooit kan deelnemen aan de Elfstedentocht.

Dankzij een operatie in zijn 3e levensjaar kon Steffan eindelijk horen. Dat het met zijn gehoor goed gekomen is, bewijst zijn muzikaliteit, getuige zijn single ‘Geef Me Je Liefde’. Muziek is Steffans grote passie en inmiddels legt Steffan samen met de succesvolle producer Kees Tel de laatste hand aan zijn debuutalbum welke binnenkort het levenslicht zal zien. Een swingend popalbum met een iets andere sound dan dat we in Nederland gewend zijn. Het album gaat eveneens ‘Geef Me Je Liefde’ heten, en de titelsong verschijnt als eerste single.

De single is nu verkrijgbaar op alle bekende download en streamings-portals