Snollebollekes verkopen GelreDome nóg eens uit

Opnieuw vonden 30.000 mensen in iets meer dan anderhalf uur de weg naar de ticketshop om het concert van de populaire feestact bij te wonen.

 

Zaterdag begon de kaartverkoop voor 10.000 fanatieke fans die zich hadden ingeschreven om als eerste een ticket te kunnen bemachtigen. Binnen enkele minuten waren de eerste 5.000 tickets verkocht. De kopers houden er ook een gratis Snollebollekes-muts aan over.

Daarna duurde het nog anderhalf uur vooraleer alle 30.000 beschikbare kaarten waren afgezet.

Vorige week ging het allereerste stadionconcert van Snollebollekes in de verkoop. Het liep zodanig storm dat de organisator Matrixx op zoek ging naar een oplossing om teleurgestelde fans tegemoet te komen. De extra show op 29 maart, een dag voor de oorspronkelijk geplande show, blijkt de juiste remedie.

bron De Gelderlander