Rick Folkers komt met een prachtig, gevoelig nummer “Ware liefde”

Dit is de tweede singel van Rick Folkers, en ook deze heeft hij, net als zijn eerste singel, opgenomen bij Manfred Jongenelis in Etten Leur.

 


Manfred is tevens verantwoordelijk voor de tekst en muziek van het nummer “Ware liefde”. Afgelopen mei is de moeder van Rick Folkers overleden, en zijn wens was om een nummer te maken waarin hij zijn verdriet kwijt kon.
Na met tekstschrijver Olav Heijt om tafel te hebben gezeten zijn ze samen tot deze tekst gekomen, en na wat aanpassingen door Manfred Jongenelis, is er een mooie melodielijn onder gekomen, waarin de tekst en muziek samensmelten tot één geheel.
Naast dat het een prachtig eindresultaat heeft opgeleverd, is er ook een hele bijzondere clip bij gemaakt, en mede door dit mooie eindresultaat draagt het er toe bij dat Rick zijn verdriet een plekje geven kan. De singel is uitgebracht onder het label van Smaragd Music, het eigen label van Manfred Recordings Studio.
Rick heeft in de muziek helemaal zijn passie gevonden, nadat hij jarenlang aan de top van de motorsport heeft meegedraaid. Hij is daarvoor veel in het buitenland geweest en dat was ook de reden dat Rick Folkers zich niet compleet op het zingen kon storten.
Maar na zijn eerste singel , die vorig jaar is uitgekomen, gaat hij nu helemaal voor zijn passie, de muziek! Hij is lekker aan het optreden en plannen maken met zijn team.
Hij draagt het Nederlandse lied een warm hart toe, en wij gaan zeker nog veel van hem horen! Naast zijn vele vrolijke feestnummers, dus nu een singel met een boodschap…”Ware liefde”.