Real life soap “geHarrenwar voor Mick Harren

Na een turbulente tijd gaat het weer goed met Mick Harren. De boekingen voor optredens stromen binnen en met zijn dochter Semmy heeft hij de rust in hun huis weer terug.

Maar wat blijkt, Mick is niet de enige die een creatieve kant heeft en zowel schildert als zingt.
De moeder van Mick, Ria van 75 jaar, zingt en speelt dagelijks op haar accordeon en is een rasechte Amsterdamse, hart op de tong en recht door zee, met een dosis humor, waarmee ze snel de lachers op haar hand heeft. In de jordaan geboren tegenover Cafe Nol, waar ze de overbuurvrouw was van de eveneens bekende familie Froger.
Broer Pim 55 jaar, voornamelijk woonachtig in Zuid Frankrijk, is de lead zanger van zijn band en speelt diverse instrumenten, voornamelijk gitaar en bas gitaar en is net als Mick in zijn vrije tijd kunstschilder.
Bowy Harren is de 25 jarige zoon van Mick en is rapper en heeft recentelijk nog samen met zijn vader een single opgenomen met titel “Was jij maar hier bij mij”, die nu hoog in diverse afspeel lijsten staat, maar hierna zijn eigen weggaat, om een plek te veroveren in de rap muziek.
Dochter Semmy is een echte puber van 15 jaar en woont samen met haar vader, die heel graag zou willen dat ze haar school goed doet, een baantje voor de zaterdag zoekt en helpt in het huishouden, maar dat wil Semmy allemaal niet, die vind het zoals bij zoveel pubers van haar leeftijd allemaal maar gezeur van haar vader en gaat er ook lekker dwars tegen in.
Semmy wil graag visagiste worden en alles wat met make up en haar te maken heeft en gebruikt haar vader soms als proefkonijn.
In ieder geval een bont gezelschap en het is nooit saai in huize Harren.
Genoeg ingrediƫnten die opvielen bij Vincent tv om een pilot op te nemen voor een real life soap van deze gezellige creatieve familie.
Na “De Roelvinkjes” en “Andre Hazes” heeft tv kijkend Nederland er weer een familie bij met de familie Harren, waarvan de werktitel inmiddels bekend is, “geHarrenwar”