Ray Vennem kijk terug op 2018 en zegt “Het is goed zo”

Ray Vennem een stem die hartverwarmend is. Dat is een veel gehoorde opmerking tijdens de vele optredens van de sympathieke Rotterdammer. Het voorjaar zong hij samen met Belinda het nummer “Mijn Hart” de hitlijsten in en stond er stevig in rotatie bij de diverse radiostations.

Hij was “De Gevierde Man” en bezong het ook in het begin van de zomer om nu aan het begin van de herfst te zeggen over het muzikale jaar 2018 “Het is goed zo”. En laat dat dan ook de titel zijn van zijn single die vanaf vandaag is verschenen. Een echte keiharde kroegenknaller voorzien van de sticker “horecaproof”.
Samen met zijn producer Mario Veltman heeft hij er een geweldig nummer van gemaakt die het meer dan goed tijdens de vele live optredens van Ray. “Het is goed zo” is vanaf nu te downloaden – te streamen en te koop in de reguliere cd verkoop speciaal zaken

Promotie: Geert Hakze