Ray Smith helpt Sulawesi

Rood-Hit-Blauw Artiest Ray Smith heeft deze week meegewerkt aan de nationale actiedag:  Steun de slachtoffers van Sulawesi op Giro 555.

 


Ray kreeg maandagavond een email met het verzoek of hij mee wilde werken aan deze actiedag. Daar hoefde hij uiteraard niet lang over na te denken.
Samen met oa Jeroen v/d Boom, Jimi Belmartin (voice senior winnaar), Nick & Simon, Vinchenzo, Tante Lien en vele anderen heeft Ray een paar nummers mogen zingen in het gebouw van Beeld & Geluid op het Mediapark in Hilversum. Alles was tot in de puntjes geregeld en van veel Radio & TV zenders liepen er camera ploegen rond. Ray is daar dan ook door het NOS Journaal geïnterviewd en dit is al diverse malen uitgezonden.
Natuurlijk kan iedereen nog zijn bijdrage storten op GIRO 555. Laat jij ook je hart spreken?