Ramon Beense – Wij gaan een feestje bouwen

De carrière van Ramon Beense heeft weer een grote sprong gemaakt dit jaar! Hij heeft nog nooit zoveel optredens gehad en iedereen weet inmiddels wie Ramon Beense is! Bekend van het tv programma Bloed, Zweet en Tranen,

waar iedereen zeer van onder de indruk was van zijn indrukwekkende optredens. Hij was finalist bij de Toppers en hij zong al enkele malen in de Arena bij Ajax. Nu is de tijd weer aangebroken voor een nieuwe single en het is een echt feestnummer geworden! ‘Wij gaan een feestje bouwen’ is een nummer met een hoog dans, meezing en feestgehalte. Zoals we van Ramon gewend zijn is het prachtig ingezongen zoals enkel hij dit kan. Er zijn maar weinig artiesten met dezelfde zangkwaliteiten als Ramon. Wij verwachten dat deze single ook weer veel gedraaid gaat worden op de radio en tv. Voor Ramon is het de single die op elk feest gezongen kan worden.