Nieuwste lied Frank van Etten “Want waar ik ben, ben ik bij jou!”

 De nieuwste hit van de volkszanger Frank van Etten is zojuist gereleased door platenmaatschappij NRGY Music. Het lied heet ‘Want waar ik ben’ en is door Frank zelf geschreven, gecomponeerd en geproduceerd.

 

Fans van Nederlandstalige muziek kunnen vanaf vandaag het nummer beluisteren op onder meer HitsNL en Spotify.
‘Het is een positief liedje over genieten van het leven en je eigen leven leiden. Dat kunnen we tegenwoordig heel gemakkelijk overal in Europa of zelfs de rest van de wereld doen. De afstanden die we afleggen zijn enorm, maar desondanks is het toch zo dat als je iemand mist, je altijd wel bij iemand in gedachte kunt zijn. Daar gaat “Want waar ik ben” over’, vertelt Frank die dit nummer schreef tijdens zijn verblijf in Spanje.
‘Wie dat dan is, dat laat ik in het midden. Dat is ook voor iedere mens anders. Iedereen heeft wel iemand waar hij of zij bij in gedachten is, terwijl ze leuke dingen aan het doen zijn. Dat maakt het ook persoonlijk, waardoor iedereen zijn eigen gevoel kan creëren. En daardoor is het een heerlijke plaat.’
Buma NL Award
Frank denkt dan ook een goede opvolger voor zijn lied ‘Huisje op wielen’ te hebben geschreven, waarvoor hij in oktober de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandstalige muziekcultuur ontving, de Buma NL Award in de categorie ‘Meest gedraaid in de Nederlandse horeca – Hollands’.
Over Frank van Etten
In januari 2018 ontving Frank de Koos Alberts Award voor ‘beste levenslied zanger 2018’. Gouden platen ontving hij voor het lied ‘Leef als een Zigeuner’, waarmee hij doorbrak, het nummer ‘Pappa, ik zie de tranen in je ogen’, dat hij samen met zijn zoon Jamy maakte, en het lied ‘Jij bent niet meer die man van toen’.
Frank van Etten is geboren in Stadskanaal en woont al jaren in de omgeving van Deventer. Hij is al ruim 16 jaar een volkszanger in hart en nieren. Hij schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent bij de Dutch Artist Company. Tevens produceert hij zelf liedjes. In 2013 nam hij deel aan het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waarna hij drie top 10 hits scoorde.
Frank van Etten treedt 9 november 2018 op in Almelo, samen met Glennis Grace.