Nieuwe single Wimmie Bouma.

Piraten Prins Wimmie Bouma komt weer met een knaller van een single. Een single met het bekende Wimmie Bouma sausje “Ben je vrij”is de titel van deze nieuwe single…

“Ben je vrij, als je niet leeft? Ben je rijk, als je niet geeft? Maakt ‘t uit wie je bent, als je de liefde niet kent? Wat ben je waard als je niet durft te zijn wie je werkelijk bent”? Zo maar wat regels uit de nieuwe single van Wimmie Bouma. Een levenslied met een glasheldere boodschap dat daarnaast de luisteraar ook nog eens dwingt goed in de spiegel van het leven te kijken. Kortom, een single mét karakter!

Wimmie Bouma keert met deze fonkel nieuwe plaat weer terug naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 10 jaar geleden, van start ging.
Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl waarmee hij zorgt dat de teksten tot leven komen. Inmiddels heeft deze zingende schilder al drie albums mogen uitbrengen. Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen, verbonden zijn en blijven aan zijn carrière.

Echter, als de voortekenen niet bedriegen, heeft Wimmie met zijn nieuwe single ‘Ben Je Vrij’ opnieuw een plaat in handen die velen tot de verbeelding zal spreken. Een opvallende wals met schlagerinvloeden geproduceerd door Martin Sterken en die zoals reeds vermeld, gewapend is met ondubbelzinnig rake teksten! Deze binnenkomer uitgebracht door HvV-Records het platenlabel van zijn Zwolse vriend Henri van Velzen, zal de levensliedlief-hebber vast snel en volledig zal gaan omarmen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UZ1eJnGqPqk&feature=youtu.be

 

 

Ook te beluisteren via Spotify en te downloaden via alle bekende downloadportals
Platenlabel: HvV Records
Productie: Martin Sterken
Videoproductie: Tvoranjeclips.nl Clips (William ten Kate camera/montage en regie)