NIEUWE SINGLE EN NIEUW ALBUM ANCORA

De groep Ancora is verheugd nu definitief de opvolger van hun ruim twee jaar geleden verschenen album Door Weer En Wind aan te kunnen kondigen. Het nieuwe album zal de titel Wind In De Zeilen meekrijgen en zal op vrijdag 23 november a.s. uitkomen.

Voor die tijd verschijnt één van de liedjes van het album op single.

De fans van Ancora hebben er dit keer dus behoorlijk lang op moeten wachten, maar zij weten ook hoe dat komt. Zanger Harm Wolters moest de eerste helft van 2018 noodgedwongen rust nemen nadat hij aan het begin van het jaar een zware hartoperatie onderging. Gelukkig is hij er nu weer helemaal bovenop. Voor Ancora betekende het echter dat ze de release van hun vierde album moesten uitstellen.

De afgelopen maanden heeft het zo succesvolle drietal weer keihard gewerkt om alle nieuwe liedjes op te nemen en om – zoals we van ze gewend zijn – bij al die nummers ook weer videoclips te maken.

Zodoende zal Ancora voor de vierde keer op rij een package uitbrengen met een cd en een dvd. Uniek in de wereld, want nog nooit heeft een artiest of groep dit gepresteerd.

Ancora is: Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree.