MATTHIJS KONING TEKENT EXCLUSIEF CONTRACT BIJ NATIONALE ARTIESTEN PARADE

Mooie tijden voor Matthijs Koning; Zo trouwde de Brabantse zanger afgelopen augustus met zijn Simone terwijl op muzikaal vlak de ene na de andere single uitgroeit tot een succes.

 

 

Zo verscheen 17 oktober jl. zijn nieuwste track ‘Zwoele Nacht’ waarvoor de 27-jarige in Oosterhout woonachtige zanger, al vele positieve reacties in ontvangst mocht nemen. Datzelfde geldt voor zijn meest recent verschenen releases als ‘Ik Wil Je Kussen’, ‘Honderdduizend Woorden’, ‘Hou Van Je Leven’ en ‘Ik Wil Je Helemaal’. Matthijs heeft onlangs zijn handtekening gezet onder een exclusieve overeenkomst met platenmaatschappij Nationale Artiesten Parade. De komende 2 jaar zal de zanger in samenhang met dit label en zijn vaste producer Frank Verkooyen, intensief gaan verder bouwen aan de carrière en sound van Matthijs. Na ondertekening hebben Ton van Gils, Frank Verkooyen en Matthijs Koning dan ook een toost uitgebracht op een vruchtbare samenwerking.

Matthijs Koning Matthijs Koning komt uit een zeer muzikale familie; zowel zijn vader als zijn opa stonden achter de microfoon. Zijn opa boekte successen als helft van Duo de Koning in de jaren 60 en 70. Op school begon het met het zingen van een liedje als eindexamenopdracht, hierna volgde de tweede plaats op een talentenjacht Oosterhout Live. Inmiddels heeft Matthijs, naast nominaties voor ‘Talent’ en ‘Beste Nieuwkomer’, een album en diverse singles op zijn naam staan, heeft hij een goedgevulde agenda en staat hij landelijk in de schijnwerpers.

Nationale Artiesten Parade
Nationale Artiesten Parade is een onafhankelijke platenmaatschappij, gevestigd in Breda. De kernactiviteit van het bedrijf is artiesten te ondersteunen en de juiste weg te vinden in de complexe muziekwereld. Nationale Artiesten Parade is het label dat onze artiesten vertegenwoordigt in radio– en televisieland. In het verlengde hiervan regelt Nationale Artiesten Parade verder alle zaken die te maken hebben met het neerzetten van een hoogwaardig kwaliteitsproduct op dit label, te weten: De studio opname, fotoshoot, hoesontwerp, videoclip, persing, plugging en promotie en verzorgt tevens zowel de fysieke en de digitale sales en distributie. Dit hele pakket wordt ondergebracht bij onze vaste partners die hun sporen in de muziek business al jarenlang verdiend hebben. Van A tot HIT dus!